HAKKIMIZDA

Giresun Üniversitesi Görele Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Lojistik Yönetimi bölümü, öğrencilere geniş bir yelpazede lojistik bilgisi sunmayı hedefleyen modern bir bölümdür. Lojistik, günümüzün global pazarındaki rekabet avantajının önemli bir bileşenidir. Bölümümüz, öğrencilerin lojistik yönetimi konusunda kapsamlı bilgi ve beceriler edinmelerini sağlamak için geniş bir müfredat sunar. Öğrencilerimiz, staj programları aracılığıyla sektörün gerçek hayatta nasıl çalıştığını gözlemleme fırsatı elde ederler. Ayrıca, bölümümüz, öğrencilerin mezun olduktan sonra lojistik sektöründe başarılı bir kariyere sahip olmalarını sağlamak için öğretim üyelerinin deneyimleri ve sektör ile olan işbirliği ile de desteklenmektedir.